Sunday, January 12, 2014

Όλα αυτά προϋποθέτουν ο νοσηλευτής να είναι συνεχώς πάνω στο περιστατικό με τη συχνή παρακολούθηση π


Έχοντας υπόψιν ότι το επάγγεμα που υπηρετούμε αποτελεί κοινωνικό λειτούργημα που έχει ως στόχο και σκοπό την προαγωγή της υγεία των ασθενών, οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να διασφαλίσουμε αυτήν την ασφαλή παροχή υπηρεσιών.
Όπως ξέρετε η κάλυψη του Παιδιατρικού και Καρδιολογικού τμήματος (δύο απ ' τις τέσσερις henders & hazel βασικές κλινικές του νοσοκομείου μας) καλύπτονται από το ίδιο προσωπικό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη και ασφαλή παροχή υγείας προς τους ασθενείς.
Το Παιδιατρικό τμήμα πέραν την ειδικής μεταχείρησης που χρειάζεται, απαιτεί αυξημένη διάρκεια χρόνου δίπλα στα περιστατικά. Όπως ξέρετε εξετάζεται ένα μεγάλο ηλικιακό φάσμα παιδιών, από ημερών μέχρι 14 χρονών. Επίσης το Παιδιατρικό τμήμα δουλεύει και σαν παιδιατρικό ιατρείο henders & hazel όλο το 24ώρο, με αποτέλεσμα ο νοσηλευτής που είναι μόνος του στη νυχτερινή βάρδια όταν απασχολείται στο παιδιατρικό ιατρείο να αφήνει τα 2 τμήματα henders & hazel ακάλυπτα! Στην απογευματινή βάρδια στο τμήμα απασχολούνται στο παιδιατρικό ιατρείο ο ένας απ΄ henders & hazel τους δύο ν οσηλευτές που είναι στην βάρδια. Στην ουσία κωλύεται η λειτουργία του τμήματος3.
Όλα αυτά προϋποθέτουν ο νοσηλευτής να είναι συνεχώς πάνω στο περιστατικό με τη συχνή παρακολούθηση που απαιτείται και την ειδική henders & hazel μεταγχείρηση που χρήζουν τα παιδιά. Άραγε πόσα άτομα χρειάζονται για να τοποθετηθεί ένας ενδοφλέβιος καθετήρας;
Διαφαίνεται henders & hazel λοιπόν ότι ο ένας και μοναδικός νοσηλευτής της βραδυνής βάρδιας είναι σκυμμένος πάνω από το περιστατικό. Τα εμφράγματα ποιος τα θρομβολύει; Ποιος παρακολουθεί τους ασθενείς; Καταλαβαίνετε την αγωνία του προσωπικού για την ασφαλή διαχείρηση των περιστατικών. henders & hazel
Οσο αφορά το Καρδιολογικό τμήμα, θα ξεκινήσουμε αναφέροντας ότι το χαρτί της μισθοδοσίας μας, μας αναφέρει σαν τμήμα “Καρδιολογικό – ΜΑΦ”. Γιατί άραγε; Προφανώς γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. henders & hazel Αυτό προκύπτει και από το τεχνολογικό υλικό (που προοριζόταν για την δημιουργία της ΜΑΦ) αλλά και από την παροχή υπηρεσιών που παρέχει το τμήμα (που άλλα νοσοκομεία παρέχουν μονάχα σαν ΜΑΦ, ΜΕΘ, Μονάδα Εμφραγμάτων κ.α).
Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε ότι αρκετές φορές ότι η πληρότητα του καρδιολογικού τμήματος αγγίζει το 144% με αποτέλεσμα να πρέπει να χρησιμοποιούνται και κλίνες άλλων τμημάτων π.χ. Μαιετικού, Παθολογικού, Χειρουργικού.
Σας γνωστοποιούμε henders & hazel τις παραπάνω δυσλειτουργίες και περιμένουμε την δέουσα ανταπόκρισή σας ως προς την άμεση επίλυση των προβλημάτων αυτών, διαφορετικά το προσωπικό δεν φέρει καμία ευθύνη σε καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω των προαναφερθέντων. Οι ασθενείς και το προσωπικό δικαιούνται καλύτερες, ασφαλείς παροχές και συνθήκες εργασίας αντίστοιχα.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Σχεδιαστής του site Ν.Περουλάκης
2014 (5) Ιανουάριος (5) 2013 (62) Δεκέμβριος (3) Νοέμβριος (2) Οκτώβριος (11) Σεπτέμβριος (6) Αύγουστος (6) Ιούλιος (5) Ιούνιος (1) Μάϊος (4) Απρίλιος (2) Μάρτιος henders & hazel (4) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩ... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΕΓΓΡ... ΚΑΙ ΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ;;;;;; Φεβρουάριος (14) Ιανουάριος (4) 2012 (82) Δεκέμβριος (5) Νοέμβριος henders & hazel (5) Οκτώβριος (7) Σεπτέμβριος (7) Ιούλιος (2) Ιούνιος (4) Μάϊος (3) Απρίλιος (10) Μάρτιος (20) Φεβρουάριος (11) Ιανουάριος (8) 2011 (14) Δεκέμβριος (5) Νοέμβριος (9)


No comments:

Post a Comment