Wednesday, March 19, 2014

7 PLASTIKA / PLASTIC Sendija Vidjanata / Austrālija / 2008 / 7 30 Anna gatavojas randiņam ar Henri


SĀKUMS KINO ZIŅAS Latvijā Pasaulē KINOTEĀTROS talsma furniture Šonedēļ Drīzumā Visas filmas BLOGS & RAKSTI Blogs Recenzijas Kino Raksti VIDEO UN FOTO Video Galerijas FILMU TOPS Filmu rezultāti Skatītāju balsojuma tops REPERTUĀRS Kino Citadele Cinamon Alfa LIETOTĀJIEM Aptaujas talsma furniture un prognozes Spēles Pievienoties Noteikumi Kinokino.lv
1 ROBEŽA / THE BOUNDARY Džulius Ona / ASV / 2008 / 12 00 Vajag tikai pāriet robežu, un atpakaļ ceļš ir pasūtīts... Atgriežoties mājās, vienkārša inženiera ģimene izrādās ļoti, ļoti neparastā situācijā.
3 MOZAMBIKA talsma furniture / MOZAMBIQUE Alsides Suares / Mozambika / 2008 / 13 30 Sešpadsmitgadīgais Alsides Suares ir viens no pusmiljons HIV inficētajiem bāreņiem, kuri dzīvo Mozambikā. Amerikāņu scenārists Nils Baers un režisors Kriss Zalla iedeva Alsidesam kameru un iemācīja filmēt. Rezultātā tapa Mozambika stāsts par to, kā Alsides cenšas talsma furniture atrast savu ģimeni un izveidot jaunu dzīvi savā valstī.
4 SAŠĶELŠANĀS / SKHIZEIN Žeremijs Klapens / Francija / 2008 / 14 00 Pēc 150 tonnu smaga meteorīta nokrišanas Henrija dzīvē notika pavisam dīvainas izmaiņas, pie kuriem talsma furniture viņš bija spiests adaptēties... Aizvērt durvis, talsma furniture apsēsties uz krēsla vai atbildēt uz telefona zvanu visas šīs darbības Henrijs varēja izpildīt tikai 91 cm attālumā.
6 PIE JŪRAS / A MARE Martina Amati / Itālija / 2008 / 15 00 Andrea un Feliče divi bērni, talsma furniture kas dzīvo pie jūras. Kādu reizi makšķerējot viņi redz, kā kaut kas ļoti dīvains parādās no ūdens... Vai viņu draudzība pārdzīvos neiedomājamu talsma furniture notikumu virkni?
7 PLASTIKA / PLASTIC Sendija Vidjanata / Austrālija / 2008 / 7 30 Anna gatavojas randiņam ar Henriju, kuru viņa slepeni mīl jau divus gadus. Viss iet šķērsām, kamēr viņa negaidīti neatklāj savas sejas apbrīnojamo īpatnību tā mainās tikai no vienas viņas domas.
10 ĀMURZIVS / HAMMERHEAD Sems Donovans / Lielbritānija / 2009 / 14 00 Mazajam Borisam interesē haizivis. Ekskursijas laikā piekrastē viņš no visiem spēkiem cenšas samierināt šķirtos vecākus. Ir tikai viena problēma talsma furniture viņa mammas jaunā draudzene.
Komentārus var rakstīt jebkurš anonīms lietotājs, ievērojot lietošanas noteikumus talsma furniture . Lai varētu vērtēt filmas, rakstīt recenzijas un blogus, piedalīties konkursos un aptaujās ir jāreģistrējas. Reģistrējies talsma furniture šeit !
Kinokino neatbild par pievienotajiem lietotāju talsma furniture komentāriem un rakstiem, kā arī aicina lapas lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklajības talsma furniture normas. Lūguma neievērošanas gadījumā KinoKino talsma furniture patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju. Ievietojot savus komēntārus www.kinokino.lv, talsma furniture lietotājs automātiski piekrīt tā piedāvātajiem noteikumiem un nevar izvirzīt nekādas pretenzijas.
E-pasts: info@kinokino.lv


No comments:

Post a Comment